Hieronta

kauneushoitola porvoo

Hieronta voi olla osa säännöllistä kehonhuoltoa, helpotusta paikallisiin ja akuutteihin kipuihin. Joskus voi tarvita vain hemmottelua itselleen tai rakkaalleen.

Lihaksesi saattavat kipeytyä pitkistä ajoista samassa asennossa tai rankan urheilusuorituksen seurauksena. Hieronnan tarkoituksena on avata tukkeutuneet lihaksesi, parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, poistaa jännitystiloja, sekä auttaa kehoa ja mieltä rentoutumaan.

Saara on terveydenhoitoalan ammattilainen ja koulutettu vastaamaan juuri Sinun hoitotarpeisiisi. Hieronnan sisällöstä ja intensiteetistä sovimme kanssasi ennen hierontaa.

Rentouttavat hierontamme pyrkivät kehosi kokonaisvaltaiseen rentoutukseen. Hoito tehdään lämpimällä öljyllä ja otteet ovat laajoja, rytmisiä ja sivelypainotteisia.

Kokovartalohieronnan kesto on 75 minuuttia. Siinä käymme läpi koko kehon päästä varpaisiin. Hieronnan yhteydessä mahdolliset ongelma-alueet tulevat esiin ja hoitosuunnitelmaa voidaan jatkaa tarvittaessa ongelma-alueeseen keskittyen.

Ongelmalähtöisissä hieronnoissa käyttöön tulevat myös klassisen hieronnan otteet ja pääpaino menee kipualueen tai sen aiheuttajan hoitamiseen.

Vaihtoehtona rentouttavissa hieronnoissa on myös 45 min niska-, hartia-, selkähieronta. Palveluun voidaan tarvittaessa sisällyttää myös pään hieronta.

Rentouttavat hieronnat

  • Niska- hartia- ja päähieronta (45 min) 45 e
  • Rentouttava kokovartalohieronta (75  min) 60 e

Klassinen hieronta (ongelmalähtöinen)

  • Osahieronta (30 min)  25 e
  • Puolihieronta (60 min) 50 e
  • Kokohieronta (100 min) 70 e

HIERONTAÖLJY

Käytämme hieronnoissamme Botanico Vidan Omega öljyä. Proteiinirikkaan Sacha-inchin siemenöljyn lisäksi, se on yhdistelmä ravintorikkaita luomuöljyjä kuten Argan, ruusunmarja, Avocado ja Calendula. Öljy sopii kaikille ihotyypeille ja sitä voi käyttää kasvoille ja vartalolle. Omega öljy on allergiatestattu ja erinomainen valinta koko perheen ihon hoitoon.

Botanico Vida on osa Omega Projektia Perussa. Jokainen osto Omega öljyä auttaa Omega projektia uusimaan Amazonin sademetsää ja turvaamaan Amazonin perulaisten elämäntapaa. Tuotetta ei ole testattu eläimillä ja se on täysin vapaa kaikista synteettisistä aineista. Se on 100 % luonnontuote ja 70 % sen raaka-aineista on luomusertifioitu.

http://www.botanicovida.com