Injektiohoidot

Injektiohoidot

Teemme Trend Studiossa myös injektiohoitoja.

VARAA AIKASI

Injektiohoidot

Injektiohoitojen tarkoituksena on kosteuttaa ihoasi sisältäpäin, tasoittaa juonteita ja ryppyjä. Hoitojen avulla voidaan lisätä volyymia tai muotoa esimerkiksi huuliisi tai vahvistaa ja kohottaa kasvopiirteitäsi.

Käytämme täyteainehoidoissamme luonnollisia ja turvallisia Restylane- täyteaineita. Restylane on maailman käytetyimpiä hyaluronihappopohjaisia täyteaineita. Myös oma kehomme sisältää hyaluronihappoa, joka vähenee iän myötä. Injektiohoidossa käytettävä happo on tehty muotoon, jossa se pysyy pistettävällä alueella pitkään. Täyteainehoidoistamme vastaa sairaanhoitaja Sonja Pasanen, jolla on sairaanhoitajan ammattitutkinnon lisäksi kattava koulutus injektiohoidoista sekä monen vuoden kokemus alalta.

Sertifioitu hoitajamme tekee myös botuliinihoitoja. Botuliinihoidoissamme käytämme tutkittua Botox-ainetta (Botuliinitoksiini tyyppi A).

Sonja on paikalla noin parin viikon välein. Ajanvarauksesta löydät päivät jolloin Sonja on Porvoossa

Tarkempaa tietoa toimenpiteestä saat ilmaisella konsultointikäynnillä.  Hoitosuostumuslomakkeen sekä kotihoito-ohjeet saat liikkeestämme.

Hoidot sisältävät ilmaisen konsultaatiokäynnin, jolloin Sonja tekee kanssasi hoitosuunnitelman. Lopullinen hinta on yksilöllinen ja määrittyy hoidettavan alueen ja käytettävän aineen määrän mukaan.