Kampaamo ja meikkaus

KAMPAAMO PORVOO

Täyden palvelun talolla on tietysti myös kampaaja, molemmilla kotimaisilla kielillä. Tiina on ollut alalla jo yli 10 vuotta ja voi ekokampaajana toteuttaa värjäyksesi myös kasviväreillä.

Tiina voi yhdessä meikkaajiemme kanssa loihtia juhlaasi varten tarvitsemasi kokonaisuuden. Hääpalvelussa tehdään lisäksi aina koekampaus- ja meikki, jotta lopputulos on varmasti mieleinen. Ajanvarausten ja erityisesti hääkampausten kanssa kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä, varsinkin jos palvelu tarvitaan useammalle henkilölle, jotta voimme järjestää toivottuun ajankohtaan saumattoman palvelun.

Monipuoliset meikkaajamme voivat auttaa arkimeikissä tai luoda näyttävät teatterimaskit.

PÄIVÄMEIKKI

Päivämeikki toteutetaan yleensä arkitilaisuuksia varten. Silloin meikkisi pidetään kevyempänä ja luonnollisena.

JUHLAMEIKKI

Juhlameikissä tuodaan esille kasvojesi parhaat puolet. Valoilla ja varjoilla muotoillaan kasvoja, ja oikeilla sävyillä korostetaan omia värejäsi. Meikkiin voidaan lisätä myös erilaisia glittereitä, kiiltoja ja irtoripsiä.

HÄÄMEIKKI

Häämeikki sisältää meikin suunnittelun, koemeikkauksen ja varsinaisen meikin. Häämeikkiin käytetään enemmän aikaa kuin juhlameikkiin, koska meikin täytyy usein kestää kuvaukset, mahdolliset säävaihtelut ja meikin tulisi pysyä näyttävänä pikkutunneille asti. Koemeikin aikana on tarkoitus löytää asiakkaan kanssa juuri oikea tyyli ja sävyt varsinaista meikkauspäivää varten. Koemeikki kannattaa varata muutamaa viikkoa ennen varsinaista hääpäivää.

Teemme myös meikkiopastuksia. Meikkaaja/maskeeraajallamme on erinomaisen laaja työkokemus aina teatterimaskeerauksista arkimeikin neuvomiseen. Apua saatat tarvita esimerkiksi erilaisiin teematilaisuuksiin, tai peruskikkojen oppimiseen itselle tai jälkikasvulle.

Meikkaaja/maskeeraajamme ovat koulutettuja meikkaamaan juuri tilaisuuden, tarpeen ja omien toiveittesi mukaisesti.

KEVIN MURPHY

Uutena tuotesarjanamme käytämme pääasiallisesti Kevin Murphyn tuotteita. Kevin Murphy on ainutlaatuinen, ainoastaan kampaamoissa käytettävä ja myynnissä oleva hiustuotesarja, joka kantaa perustajansa nimeä. Värit ovat synteettisiä mutta raaka-aineet ovat lähtöisin tuottajilta, jotka käyttävät mikroviljelmiä, luonnonmukaisia kasvatusmetodeja ja ekologisesti kestäviä korjuutapoja. Ne on suunniteltu äärimmäisen suorituskykyisiksi, tehokkaiksi ja pitkäkestoisiksi. Kevin Muphy tuotteet ovat sulfaatittomia ja parabeenittomia, eikä niitä ole testattu eläimillä. Tuotteet pakataan kierrätysmateriaaleista tehtyihin kierrätettäviin tai luonnossa hajoaviin pakkauksiin. Tuotteissa käytetään luonnosta saatuja uusiutuvia raaka-aineita, jotka on tuotettu kestävän kehityksen perusteella.

Lisätietoa saat Kevin Murphyn virallisilta sivuilta.

KASVIVÄRIT FAQ

MISTÄ KASVIVÄRIT TEHDÄÄN?
Kasvivärit valmistetaan alusta loppuun kasveista, joilla on värjäävien ominaisuuksien lisäksi runsaasti hiusta ja hiuspohjaa hoitavia ominaisuuksia. Tällaisia kasveja ovat esimerkiksi aloe vera, kamomilla, eukalyptus, kurkuma ja hibiskus.

KUINKA PITKÄÄN KASVIVÄRIT PYSYVÄT HIUKSESSA?
Vaikka kasviväriä ei virallisesti luokitellakaan kestoväriksi, pysyy se useimmilla asiakkailla hiuksessa samaan tapaan kuin synteettiset värit. Kasvivärin pysyvyyteen ja sävyyn vaikuttavat hiuksen kunto, hiuslaatu, aiemmat käsittelyt ja ihon pH. Väriraja ei erotu yhtä selkeästi oman tyvikasvun tullessa esiin, kuin synteettisissä kestoväreissä Usein voidaankin jopa pidentää värjäysväliä pehmeän tyvikasvun johdosta. Kasviväri ei myöskään ”läpivärjää” hiusta, vaan lopputulos syntyy hiuksen pintaan, samalla vahvistaen hiusta.
Kasviväri reagoi hapen kanssa, ja kehittyy vielä 48h värjäyksen jälkeen. Hiusväri voi tasoittua, syventyä, tai siihen voi tulla mukaan lämpöä, värisävystä riippuen. Tänä aikana hiustenpesua tulisi välttää, jotta väri saa rauhassa kehittyä kauneimpaan loistoonsa. Kasvivärin sävy muokkautuu monella myös ajan saatossa kauniisti.

VOIKO KASVIVÄRILLÄ VAALENTAA?
Kasvivärit eivät sisällä hapetteita joten ne eivät vaalenna hiusta. Sen sijaan kasviväreillä on mahdollista kirkastaa omaa, vaaleaa sävyä, häivyttää tyvikasvua ja tuoda vaaleaan hiukseen uutta sävyä.

SOPIVATKO KASVIVÄRIT KEMIALLISESTI VÄRJÄTYLLE HIUKSELLE?
Jos hiuksesi on värjätty kemiallisesti, suositellaan pitämään 5-6 viikon tauko ennen kasvivärillä värjäämistä. Hiusten syväpuhdistus ennen kasviväriä on myös suositeltavaa.

SOPIVATKO KASVIVÄRIT ALLERGISILLE?
Mikäli olet herkistynyt synteettisille hiusväreille, kasvivärjäys on potentiaalinen vaihtoehto, sillä se ei sisällä synteettisesti valmistettuja ainesosia. Toki myös kasveille voi olla allerginen, joten mahdolliset allergiat ja yliherkkyydet tulee aina käydä läpi kampaajan kanssa.