Kynnet ja käsihoidot

NÄYTTÄVÄT RAKENNEKYNNET EIVÄT KOSKAAN POISTU MUODISTA

Rakennekynsien avulla kynsistäsi voidaan tehdä klassiset ja huolitellut, pitkät tai lyhyet. Uusien kynsikoristelutekniikoiden myötä vain mielikuvitus on rajana kynsiesi persoonallisuudelle.

Rakennekynnellä on muitakin etuja kuin pelkkä ulkonäkö. Rakennekynsi suojaa omaa kynttäsi repeämiltä ja halkeamilta, sekä on kovempi kuin oma kyntesi. Kynsien purijalle rakennekynnet ovat erinomainen ratkaisu.

Rakennekynnet voidaan toteuttaa vahvistamalla omaa kynttäsi (luonnonkynnen vahvistus) ja antamalla oman kyntesi näin kasvaa haluttuun mittaan. Tällöin kyntesi rakennetaan geelin avulla oman kyntesi päälle. Malttamattomimmille voimme muottien ja geelin, tai tippien avulla rakentaa pidemmät kynnet välittömästi. Tipit ja muotit auttavat myös tilanteessa, jossa omalle kynnellesi on sattunut vahinko.

Rakennekynsiä aavistuksen luonnollisempia vaihtoehtoja ovat luonnonkynnen vahvistus ja geelilakkaus. Tällöin kynsiesi päälle ei geelin avulla rakenneta muotoa tai pituutta, vaan värillistä tai väritöntä geeliä lisätään oman kyntesi päälle ohuempana kerroksena. Lyhyistäkin kynsistä voidaan näin saada huolitellut ja yhdenmukaisen näköiset. Tulos kestää noin 4 viikkoa. Rakennettuja kynsiäsi pitää huoltaa. Huoltoväli on yleensä 3-6 viikkoa, riippuen kynsiesi kasvuvauhdista.

Trend Studiossa rakennekyntemme ovat pääsääntöisesti geelikynsiä. Akryylit voidaan myös toteuttaa erikseen pyydettäessä.

KÄSIHOIDOT

Palveluihimme kuuluvat myös perinteinen manikyyri ja syväkosteuttava käsihoito.