Lounge

LEPÄÄ JA RENTOUDU

TREND STUDIO – ASTETTA RENNOMMAKSI

Trend Studiomme on käynyt tutuksi menevästä meiningistä, nopeasta ja laadukkaasta palvelusta sekä iloisesta ilmapiiristä. Hälinän keskelle voi kuitenkin joskus kaivata myös jotain rauhoittavaa ja nyt paljastamme pitkään valmistelemamme yllätyksen. Väliovien taakse Sinulle avautuu kahden hoitohuoneen lisäksi oma loungetila hoidon jälkeen rauhoittumista varten. Hoidon jälkeen voit jatkossa jäädä rauhassa rentoutumaan vilttien alle nautiskellen meditatiivisesta hetkestä ja yrttiteestä.

 

Loungessa on myös suihkutilat. Tämä tarkoittaa, että monipuoliseen vartalohoitotarjontaankin on odotettavissa uusia rentouttavia ja hoitavia palveluita. Trend Studio jatkaa edelleen tutuilla ja laadukkailla hoitolasarjoilla. Uskolliselle Environin asiakaskunnalle tutut A-vitamiinihoidot- ja tuotteet sekä luonnonkosmetiikan enemmän omakseen tunteville asiakkaillemme ESSEn probioottiset hoidot ja tuotteet.

 

LOUNGE – RENNOSTI PORUKASSA

Lounge avaa ovensa myös ryhmätilaisuuksille, jolloin voit kokoontua nauttimaan yhdessä kaikista rentouttavista palveluista ystäviesi tai työyhteisösi kanssa. Air Drop -taulutelevisio on käytössäsi vain kytkeytymällä verkkoon ja 10 hengen pöytä sopii mainiosti porukkapalaveriin – keskellä kaupunkia ja lähellä bussiyhteyksiä. Työhyvinvointipäivän voi helposti yhdistää myös esimerkiksi pieniin hierontoihin koko työporukalle.