Microblading ja kestopigmentointi

Haluatko näyttää huolitellulta mahdollisimman vähällä vaivalla? Microbladingin tai kestopigmentoinnin avulla helpotat arkeasi.  Jokapäiväisen kulmien muotoilun, silmien ja huulien rajauksen vaihtoehtona ovat kestopigmentointi, 3D –pigmentointi tai microblading. Tekniikka kannattaa valita käsittelyn keston ja omien kulmien muodon mukaan. Microbladingit tehdään uudella light microblading tekniikalla, jolloin karva näyttää ohuemmalta ja lopputulos on mahdollisimman luonnollinen.

Maiju on tehnyt pigmentointeja jo vuosikymmenen verran ja Sandralla on juuri käytyjen koulutusten ansiosta uusimmat tekniikat hallussa. Lisää tietoa löydät sivun loppuun lisätyistä yleisimmistä kysymyksistä.

MICROBLADING

Hinnat

  • Uudet Microblading kulmat 300 €
  • Vahvistukset 100 €

Microblading light tekniikalla toteutamme luonnolliset kulmat toiveidesi mukaisesti. Uuden tekniikan avulla saamme kulmat näyttämään mahdollisimman luonnolliselta ja voit unohtaa aikaa vievän kulmien muotoilun. Microbladingin avulla voimme myös korjata epäsymmetrioita kulmissa, tai saada vaaleille kulmille lisää väriä.

Microbladingiin kuuluu kaksi käsittelyä. Toisella käsittelyllä muotoilu vahvistetaan, se ei kuitenkaan ole välttämätön, jos haluat jättää kulmat vaaleammiksi. Ensimmäisessä käsittelyssä kulmasi suunnitellaan ja piirretään yhdessä kanssasi. Toinen käsittely tehdään aikaisintaan kolmen viikon kuluttua  ensimmäisestä käsittelystä. Välittömästi käsittelyjen jälkeen väritulos näyttää tummemmalta kuin lopputulos, joka saavutetaan noin viikon kuluttua käsittelystä.

Microblading on lähes kivuton toimenpide, koska ihosi pintapuudutetaan ennen käsittelyä. Emme tee pigmentointeja, jos olet raskaana, sairastat verenvuototautia, tai syöt verenohennuslääkkeitä. Puuduteaineallergisille emme käytä pintapuudutusta.

KESTOPIGMENTOINTI

Hinnat

  • Kulmien kestopigmentointi 450 €
  • Kulmien vahvistukset 100 €
  • Eyeliner kestopigmentoini (ylä- ja alaluomi) alk. 400 €
  • Eyeliner kestopigmentoini (pelkkä yläluomi) alk. 350 €
  • Eyeliner kestopigmentoini (pelkkä alaluomi) alk. 150 €
  • Huulten kestopigmentointi alk. 450 €

Eyeliner –kestopigmentoinnissa teemme kestävät rajaukset ylä-, ja/tai alaluomiisi toiveidesi mukaisesti. Rajaukset terävöittävät katsetta ja luovat huolitellun vaikutelman myös ilman muuta meikkiä. Eyelinerit sopivat erityisen hyvin silloin, jos sinulla on helposti vuotavat silmät, tai näköongelmia, joiden johdosta meikkaus, tai meikin pysyvyys on tavallista haastavampaa.

Kulmien kestopigmentoinnissa teemme joko perinteisellä, tai 3D –tekniikalla unelmiesi kulmat, jotka kehystävät katseesi kauniisti ja luonnollisesti 24 tuntia vuorokaudessa.

Sekoitamme aina kaikki pigmentointisävyt yksilöllisesti, jotta lopputulos olisi mahdollisimman luonnollinen ja sopii juuri Sinun sävymaailmaasi. Pigmentoinnilla pyritään aina mahdollisimman luonnolliseen lopputulokseen ja toisin kuin tatuointi, kestopigmentointi tehdään ihosi uusiutuvaan, eli päällimmäiseen kerrokseen. Tämän johdosta kestopigmentointi kestää yksilöllisesti 2-3 vuotta. Värisävyt himmenevät ajan myötä, ja Sinulle sopiva huoltoväli sovitaan aina yksilöllisesti kanssasi.

Pigmentointiprosessiin ja -hintaan kuuluu aina kaksi käsittelyä: ensimmäisessä käsittelyssä kulmasi suunnitellaan ja piirretään yhdessä kanssasi, ennen pigmentoinnin aloittamista. Toinen, vahvistava ja stilisoiva käsittely tehdään aikaisintaan neljän, mielellään kuuden viikon kuluttua  ensimmäisestä käsittelystä. Välittömästi käsittelyjen jälkeen väritulos näyttää tummemmalta kuin lopputulos, joka saavutetaan noin viikon kuluttua pigmentoinnista.

Pigmentointi on lähes kivuton toimenpide, koska ihosi pintapuudutetaan ennen käsittelyä. Emme tee pigmentointeja, jos olet raskaana, sairastat verenvuototautia, tai syöt verenohennuslääkkeitä. Puuduteaineallergisille emme käytä pintapuudutusta.
Pigmentoinnin avulla voimme myös korjata epäsymmetrioita kulmissa, tai saada vaaleille kulmille lisää väriä.

FAQ

Olemme keränneet sivuillemme joitain usein pigmentoinneista kysyttyjä kysymyksiä helpottaaksemme päätösprosessiasi.

Miten kestopigmentointi ja microblading eroavat toisistaan?
Vaikka lopputulos on molemmissa samankaltainen, käsittelytekniikka ja kesto poikkeavat toisitaan. Microbladingilla saadaan hieman luonnollisemman näköinen lopputulos, pigmentoinnin etuna on puolestaan sen pidempi kestoaika. Microblading tehdään terällä, ja ensimmäiset viillot ihoon tehdään ilman esipuudutusta. Kestopigmentoinnissa iho puudutetaan ensin voiteella ja ohut neula säädetään sopivan mittaiseksi, jonka jälkeen väriä viedään kevyesti ihon ensimmäiseen, uusiutuvaan kerrokseen. Kummassakin tekniikassa käsittely pitää toistaa aikaisintaan kuukauden kuluttua, ja uusintakäsittelyssä ihon solukkoon viedään uusi erä väriä. Näin lopputuloksesta tulee tasaisempi ja huolitellumpi. Käsittelykertoja on yleensä kaksi, mutta joskus saatetaan tarvita jopa kolmas käsittelykerta laadukkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Käsittelykertojen lukumäärä on yksilöllistä ja siihen vaikuttaa mm. ihon sävy, ihon uusiutuvuus, ihotyyppi, henkilökohtaiset kasvojen hoitotottumukset ja aineenvaihdunta.
Kummallakin tekniikalla on mahdollista saada luonnollisia ja laadukkaita lopputuloksia, kunhan tekijä osaa asiansa. Ammattitaitoinen tekijä pyrkii aina välttämään radikaaleja muutoksia esim. leveyden, tai värin suhteen.

Kuinka kauan kestopigmentointi kestää?
Pigmentointi kestää yleensä 2-3 vuotta, mutta pysyvyys on yksilöllistä ja siihen vaikuttavat mm. ihon sävy, ihon uusiutuvuus, ihotyyppi, henkilökohtaiset kasvojen hoitotottumukset ja aineenvaihdunta. Pigmentoinnin vahvistamiseen riittää yleensä yksi käsittelykerta.

Kuinka valita hyvä tekijä?
Koska kyseessä on pysyvä toimenpide, kannattaa tekijä aina valita kokemuksen ja työnäytteiden perusteella. Kaikki alan toimijat eivät välttämättä tunne värin käyttäytymiseen liittyviä seikkoja, tai omaa muoto- ja värisilmää. Joskus vastaan tulee ”punaisia kulmia”, tai ”sinisiä eyelinereita”. Tämä johtuu siitä, että värin lämmin pigmentti haalenee hitaammin pois kuin värin muut pigmentit. Esimerkiksi lämminsävyiselle iholle tehdyt lämminsävyiset ruskeat kulmat muuttuvat ajan saatossa punaisiksi, mikäli tekijä ei ole osannut ottaa värien käyttäytymistä huomioon pigmentointia tehtäessä.  Hyvä tekijä arvioi ja sekoittaa aina sopivan sävyn asiakaskohtaisesti.

Miksi pigmentointi maksaa niin paljon?
Pigmentointi on erikoispalvelu, jonka volyymit eivät ole verrattavissa moneen muuhun kauneusalan palveluun. Pigmentointiin kouluttautuminen ja ammattitaidon  ylläpitäminen on kallista. Myös pigmentoinnissa käytettävät laitteet, välineet ja aineet ovat kalliita. Kannattaa muistaa, että kyseessä on pysyvä toimenpide, jolloin laadusta kannattaa myös maksaa sen arvoinen hinta.

Eyelinereiden kestopigmentoinnin vahvistus Maijulla sujui taas hyvin. Kolmas kerta jo ja edelleen olen tyytyväinen. Jälki on hyvää ja asiakas huomioidaan erinomaisesti.

Maiju, kestopigmentointi

Maiju on huippuammattilainen!

Maiju, kestopigmentointi

Alan ammattilainen,tietää mitä on tekemässä asiakkaalle,lisäksi mukava ja ystävällinen. Voisin suositella myös muille.

Maiju, kestopigmentointi