RIPSET JA KYNNET

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS & RIPSIPIDENNYKSET & RAKENNEKYNNET PORVOO

RIPSIPIDENNYKSILLÄ HELPPOUTTA ARKEEN

Istutettuja ripsiä käytetään sekä niiden näyttävyyden takia että helpottamaan kiireistä arkea. Tuuhea ripsirivistö avaa silmiä kauniisti ja ei juuri meikkiä kaipaa.

Klassisessa ripsipidennyksessä yksi ripsikuitu istutetaan yhteen omaan ripseesi, kun taas volyymiripsissä ripsiesi määrää lisätään istuttamalla useampi kuitu yhteen ripseen. Omista ripsistäsi tulee silloin tuuheammat. Jokaisella ripselläsi on oma kasvukäyränsä 60-90 päivään. Kasvun päätteeksi ripsesi tippuu, pitää tauon ja alkaa taas kasvaa. Pidennyksesi tippuvat pois vasta kun omakin ripsesi irtoaa kasvukauden lopussa. Toki istutettuja ripsiä saattaa pudota myös ilman, että oma ripsesi irtoaa: kestävyyteen vaikuttavat mm. oman ihosi rasvoittuvuus, ilmankosteus, se kuinka usein ripsipidennyksesi kastuvat, millaista meikinpoistoainetta käytät jne. Esimerkiksi helteiset etelän lomat ja sukeltelu ovat ripsipidennyksille varsin haastavia.

Ripsipidennyksesi tarvitsevat huoltoa kasvukäyräsi mukaisesti n. 2-4 viikon välein. Huollon yhteydessä korvaamme ylikasvaneet pidennyksesi, lisäämme kuituja uusiin, edellisen kerran jälkeen kasvaneisiin ripsiisi ja korvaamme mahdollisesti irronneet kuidut.

Palveluvalikoimaamme sisältyy eri pituisia huoltoaikoja, jotka on tarkoitettu tarjoamaan juuri Sinulle sopivan huoltovälin.

  • Tunnin ja viidentoista minuutin (1h 15 min) huoltoaika on tarkoitettu 4 viikon huoltovälille
  • Tunnin (1 h) huoltoaika on tarkoitettu 3 viikon huoltovälille ja
  • Neljänkymmenenviiden minuutin (45 min) huoltoaika on tarkoitettu 2 viikon huoltovälille

Huomioithan omien ripsipidennystesi kunnon ja jäljellä olevien kuitujen määrän varatessasi sopivaa huoltoaikaa. Ripsipidennysten kiinnittäminen vie aina oman aikansa ja mitä vähemmän pidennyksiä on jäljellä, sitä enemmän aikaa tarvitaan jotta ripspidennyksistä saadaan taas tuuheat. Asiantuntijamme opastavat sinua tarvittaessa sopivan mittaisen huoltoajan valitsemisessa.

Monet käyttävät kestopidennyksiä jatkuvasti, mutta ripset voidaan laittaa myös vain erityistilannetta varten (häät, juhlat, …). Tällöin ripsien voidaan antaa irrota itsestään ajan myötä, tai ne voidaan poistaa ripsiteknikon toimesta.

Ensimmäisen kahden vuorokauden (48 h) kuluessa ripsipidennyksestäsi, sinun tulee välttää ripsiesi kastumista ja voiteiden käyttöä silmiesi alueella. Myös silmä- ja aurinkolasien käyttö ei ole suositeltavaa ensimmäisten 12 tunnin aikana. Kuumuus yhdessä kosteuden kanssa heikentää alkuvaiheessa liimasidettä. Ripsipidennysten aikana, vältä silmiesi hankaamista ja öljypohjaisia silmämeikinpoistoaineita. Trend Studiosta on saatavissa ripsipidennyksille tarkoitettuja silmämeikin poistolappuja ja ripsishampoota. Ripset, kuten hiuksetkin kaipaavat hoitoa. Kasvua tukemaan ja vauhdittamaan voit käyttää ripsiseerumeitamme. Kestopidennysten ohella palveluihimme kuuluvat myös ripsipermanentit, kestomaskarat (kesto n. 4 viikkoa), ripsien ja kulmien kestovärjäykset ja kulmien muotoilu.

YUMI LASH/IN LEI RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Ripsien värjäyksen ja kulmien muotoilun lisäksi löydät meiltä myös Yumilash/ In Lei ripsien kestotaivutukset.  Ripsien kestotaivutus saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä ilman liimaa ja irto-osia.  Lisätietoa Yumilash kestotaivutuksesta löydät parhaiten heidän omilta sivuiltaan. Työnäytteistä löydät helposti kuvia instagramistamme.

NÄYTTÄVÄT RAKENNEKYNNET EIVÄT KOSKAAN POISTU MUODISTA

Rakennekynsien avulla kynsistäsi voidaan tehdä klassiset ja huolitellut, pitkät tai lyhyet. Uusien kynsikoristelutekniikoiden myötä vain mielikuvitus on rajana kynsiesi persoonallisuudelle.

Rakennekynnellä on muitakin etuja kuin pelkkä ulkonäkö. Rakennekynsi suojaa omaa kynttäsi repeämiltä ja halkeamilta, sekä on kovempi kuin oma kyntesi. Kynsien purijalle rakennekynnet ovat erinomainen ratkaisu.

Rakennekynnet voidaan toteuttaa vahvistamalla omaa kynttäsi (luonnonkynnen vahvistus) ja antamalla oman kyntesi näin kasvaa haluttuun mittaan. Tällöin kyntesi rakennetaan geelin avulla oman kyntesi päälle. Malttamattomimmille voimme muottien ja geelin, tai tippien avulla rakentaa pidemmät kynnet välittömästi. Tipit ja muotit auttavat myös tilanteessa, jossa omalle kynnellesi on sattunut vahinko.

Rakennekynsiä aavistuksen luonnollisempia vaihtoehtoja ovat luonnonkynnen vahvistus ja geelilakkaus. Tällöin kynsiesi päälle ei geelin avulla rakenneta muotoa tai pituutta, vaan värillistä tai väritöntä geeliä lisätään oman kyntesi päälle ohuempana kerroksena. Lyhyistäkin kynsistä voidaan näin saada huolitellut ja yhdenmukaisen näköiset. Tulos kestää noin 4 viikkoa. Rakennettuja kynsiäsi pitää huoltaa. Huoltoväli on yleensä 3-6 viikkoa, riippuen kynsiesi kasvuvauhdista.