Ripset ja kulmat

RIPSET JA KULMAT

Ripsipidennykset häikäisevät näyttävyydellään ja saavat silmäsi näyttämään suuremmilta.

VARAA AIKASI

YUMILASHES RIPSIEN KESTOTAIVUTUS & RIPSIENPIDENNYKSET PORVOO

RIPSIPIDENNYKSET

Istutettuja ripsiä laitetaan sekä niiden näyttävyyden takia että helpottamaan kiireistä arkea. Tuuhea ripsirivistö ei juuri meikkiä kaipaa!

Klassisessa ripsipidennyksessä yksi ripsikuitu istutetaan yhteen omaan ripseesi, kun taas volyymiripsissä ripsiesi määrää lisätään istuttamalla useampi kuitu yhteen ripseen. Omista ripsistäsi tulee silloin tuuheammat. Jokaisella ripselläsi on oma kasvukäyränsä 60-90 päivään. Kasvun päätteeksi ripsesi tippuu, pitää tauon ja alkaa taas kasvaa. Pidennyksesi tippuvat pois vasta kun omakin ripsesi irtoaa kasvukauden lopussa.

Kestoripsesi tarvitsevat huoltoa kasvukäyräsi mukaisesti n. 2-6 viikon välein. Huollon yhteydessä korvaamme ylikasvaneet pidennyksesi ja lisäämme kuituja uusiin, edellisen kerran jälkeen kasvaneisiin ripsiisi. Monet käyttävät kestopidennyksiä jatkuvasti, mutta ripset voidaan laittaa myös vain erityistilannetta varten (häät, juhlat, …). Tällöin ripsien voidaan antaa irrota itsestään ajan myötä, tai ne voidaan poistaa ripsiteknikon toimesta.

Ensimmäisen kahden vuorokauden (48 h) kuluessa ripsien laittamisesta sinun tulee välttää ripsiesi kastumista ja voiteiden käyttöä silmiesi alueella. Myös silmä- ja aurinkolasien käyttö ei ole suositeltavaa ensimmäisten 12 tunnin aikana. Kuumuus yhdessä kosteuden kanssa heikentää alkuvaiheessa liimasidettä. Ripsipidennysten aikana, vältä silmiesi hankaamista ja öljypohjaisia silmämeikinpoistoaineita. Trend Studiosta on saatavissa ripsipidennyksille tarkoitettuja silmämeikin poistolappuja. Ripset, kuten hiuksetkin kaipaavat hoitoa. Kasvua tukemaan ja vauhdittamaan voit käyttää ripsiseerumeitamme. Kestopidennysten ohella palveluihimme kuuluvat myös ripsipermanentit, kestomaskarat (kesto n. 4 viikkoa), ripsien ja kulmien kestovärjäykset ja kulmien muotoilu.

YUMI LASH RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Ripsien värjäyksen ja kulmien muotoilun lisäksi löydät meiltä myös Yumilash ripsien kestotaivutukset.  Ripsien kestotaivutus saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä ilman liimaa ja irto-osia.  Lisätietoa Yumilash kestotaivutuksesta löydät parhaiten heidän sivuiltaan. Yumilashes