Hieronta

HIERONTA PORVOO

Hieronta voi olla osa säännöllistä kehonhuoltoa, helpotusta paikallisiin ja akuutteihin kipuihin. Joskus voi tarvita vain hemmottelua itselleen tai rakkaalleen.Lihaksesi saattavat kipeytyä pitkistä ajoista samassa asennossa tai rankan urheilusuorituksen seurauksena. Hieronnan tarkoituksena on avata tukkeutuneet lihaksesi, parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, poistaa jännitystiloja, sekä ennen kaikkea auttaa kehoa ja mieltä rentoutumaan.

Hieronnat ovat jaoteltu rentouttaviin hierontoihin tai ongelmalähtöisiin hierontoihin. Jokaisen hieronnan sisällöstä ja intensiteetistä sovimme kanssasi ennen hierontaa. Rentouttavat hierontamme pyrkivät kehosi kokonaisvaltaiseen rentoutukseen. Hoito tehdään lämpimällä öljyllä ja otteet ovat laajoja, rytmisiä ja sivelypainotteisia. Hieronnan yhteydessä mahdolliset ongelma-alueet tulevat esiin ja hoitosuunnitelmaa voidaan jatkaa tarvittaessa ongelma-alueeseen keskittyen. Ongelmalähtöisissä hieronnoissa käyttöön tulevat myös klassisen hieronnan otteet ja pääpaino menee kipualueen tai sen aiheuttajan hoitamiseen.

Saara ja Tanja ovat terveydenhoitoalan ammattilaisia ja koulutettu vastaamaan juuri Sinun hoitotarpeisiisi. Saaran pääpaino on rentouttavissa  ja Tanjan ongelmalähtöisissä hieronnoissa. Harjoitteluhoitolan puolelta löydät myös kosmetologiharjottelijoiden tekemät kuumakivihieronnat sekä kuorivat vartalohoidot.

Klassinen hieronta (ongelmalähtöinen)

  • Hieronta (30 min)  30 e
  • Hieronta (45 min) 45 e
  • Puolihieronta (60 min) 50 e
  • Kokohieronta (100 min) 80 e

 

Rentouttavat hieronnat 60 min / 60 e

  • Kuoriva vartalohieronta. Hieronta sisältää n. 30 min kestävän kuorinnan sekä kevyen kokovartalon hieronnan kosteuttavaa loppuvoidetta levitettäessä. Tehdään Patykan luonnonkosmetiikkatuotteilla.
  • Kuumakivihieronta aromaattisilla öljyillä. Rentoutuksen kuningatar. Lämpimät kivet asetellaan kehollesi ja lihakset käydään läpi kuumilla kivillä. Hierontaöljyyn voidaan halutessa lisätä aromaattisia öljyjä.

Rentouttavat hieronnat 75 min / 60 e

  • Rentouttava kokovartalohieronta lämpimällä öljyllä. Suosituin hoitomme rentouttavista hieronnoista. Hierontaan voidaan myös tarvittaessa lisätä muokkaavia otteita.

Rentouttavat hieronnat 75 min / 70 e

  • Mobility hieronta. Patjalla tehtävä hieronta, jossa käytetään thai hieronnan paineluita, faskia venytyksiä sekä yogasta sovellettuja venytysasentoja liikkuvuutesi parantamiseksi. Sopii erityisesti rankkaa jalkatyötä tekeville urheilijoille.

Kaipasin rentoutumista niin että siitä olisi keholle hyötyä palautumisessa ja sitä sain. Juuri oikeanlainen hieronta rentoutumista varten. Kiitos!

-Sofia

Saara, puolihieronta

Hieroit napakasti mutta myös ihana reuntoutushetki pää- ja kasvohierontoineen – Maija

Saara, Niska-, hartia- ja selkähieronta

Aivan ihanan rentouttava hemmotteluhieronta. Kiitos. Erityiskiitos rauhallisesta tunnelmasta ja ammattimaisesta hieronnasta. Erityisen stressaavan ajanjakson jälkeen, tämä tuli todella tarpeeseen. Tulen varmasti uudelleen – Eija

Saara rentouttava kokovartalohieronta