Kasvohoidot

KASVOHOITO PORVOO

Tervetuloa Trend Studion kasvohoitosivuille! Hoitolassamme on tuote- & palveluvalikoima, joista kaikki asiakkaamme löytävät ihotyypilleen ja mieltymyksilleen sopivan tuotesarjan ja hoitopalvelun. Kasvohoitovalikoimastamme löydät laadukkaat hoitolasarjat sekä A-vitamiinihoitojen että luonnonkosmetiikan puolelta.  Yon-Ka sarjan hoitoja teemme sekä ammattihoitolan, että harjoitteluhoitolan puolella.

Tuotesarjamme, ESSE, perustuu ihon oman mikrobitoiminnan elvyttämiseen. Esse on luonut tuotesarjan, jonka tuotteet auttavat ihoamme säilyttämään optimaalisen mikrobitasapainon ja hidastavat ikääntymisprosessia. Tavoitteena on luoda iholle ympäristö, joka suosii hyödyllisten mikrobien kasvua, jotta ne voivat taistella ikääntymistä aiheuttavia lajeja vastaan. Essen sisältämät probiootit ravitsevat valikoidusti ihon hyviä mikrobeja ja muuttavat aktiivisesti ihon mikrobikantaa.

Tuttujen Environ-tuotteidemme keskeisin ainesosa on A-vitamiini. Jotta iho pysyy terveenä ja vahvana, se tarvitsee A-vitamiinia päivittäin. Kun A-vitamiinin hoitovaikutusta tuetaan muilla aktiiviaineilla, kuten antioksidanteilla ja peptideillä, nähdään hoidoissa todellisia tuloksia. Environin hoitotuotteita käytämme mm. mikroneulauksessa, happokuorinnassa ja kasvohoidoissa ihotyypin mukaan.

Olemme uudistamassa molempien kasvohoitosarjojen hoitoja, ja tiedossa on syksyksi ESSEn puolelta 2 tunnin ESSE experience hoito sekä ENVIRON Anti-Age hoito mikroneulauksella. Molemmista sarjoista löydät tällä hetkellä klassiset 1 tunnin kestävät kasvohoidot.

Esse

kasvohoito porvooLue lisää

Esse kasvohoidot suunnitellaan yksilöllisesti ihosi tarpeiden perusteella. Hoidot sisältävät pintapuhdistuksen, kuorinnan, ihotyyppisi mukaiset tehohoitotuotteet, hieronnan ja naamion. Puhdistus tehdään yleensä ultraäänilaitteella, mutta se voidaan suorittaa myös mekaanisesti.

Kosteuttuva (hydrating) kasvohoito on tarkoitettu kosteuttamaan kuivaa ihoa ja auttamaan ihoa sopeutumaan ilmaston vaihteluihin. Rauhoittaa ja palauttaa ihon tasapainon probioottien, hyaluronihapon ja antioksidanttien avulla.

Herkän ihon (sensitive) kasvohoito on kehitetty erityisesti hoitamaan ja rauhoittamaan herkästi reagoivaa ihoa. Ihanteellinen nuorelle iholle. Omega-naamio ravitsee, pehmentää, rentouttaa ja rauhoittaa ihoa.

Akne (acne) kasvohoito tasapainottaa liiallista talineristystä, hoitaa näppylöitä ja vähentää ihon punoitusta, ja akneen liittyvää tulehdusta. Naamio puhdistaa ja kirkastaa ihoa, ja minimoi mustapäiden syntymistä.

Korjaava ja kirkastava kasvohoito (bright) on kehitetty aurinkovaurioiden, kuten pigmenttimuutoksien korjaamiseen. Hoito heleyttää kasvoja ja kirkastaa väsynyttä  silmänympärysihoa.  Hoitotuotteet kirkastavat ja kuorivat kevyesti.

Antioksidanttihoito (antioxidant) palauttaa iholle terveen hehkun. Ihanteellinen boosterihoito vuodenaikojen vaihtuessa kaikille ihotyypeille. Tehohoitojen lopputuloksena saat tasapainoisemman ja kiinteämmän ihon. Omegat tuovat välitöntä elvytystä iholle.

Tasapainoittava (balancing) kasvohoito on suunniteltu sekaiholle, joka tarvitsee erityistä hoitoa ihon eri alueille. Hyaluronihappo syväkosteuttaa ihoa ja siloittaa hienot juonteet.

Syväpuhdistava (detox) kasvohoito sopii puhdistusta kaipaavalle iholle. Ihonpuhdistus tehdään ultraäänilaitteella, tai tarvittaessa mekaanisesti. Hoitotuotteet tasapainottavat liiallista talintuotantoa, hoitaen näppylöitä ja vähentäen ihon punoitusta. Hoitotuotteet ravitsevat ja puhdistavat kuivattamatta ihoa.

Anti-ageing kasvohoito on tarkoitettu kypsälle iholle ja ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä vastaan. ”Botoxin” kaltaisen kasviuutteen käyttö auttaa siloittamaan ryppyjä voimakkaasti ja nopeasti. Jo yhdellä hoidolla ilmejuonteet madaltuvat silminnähdän ja iho tulee kauttaaltaan sileämmäksi.

Environ

kasvohoito porvooLue lisää

Ihonhoito Environ-tuotteilla lähtee ihon hyvinvoinnin palauttavista perustuotteista. Kun iho vahvistuu, hoitoa jatketaan ihon erityishaasteita ratkovien tuotteiden käytöllä. Environin hoidoista parhaan tuloksen saat aloittamalla hoitavan A-vitamiinivoiteen käytön ennen sarjahoitojen aloittamista.

Happokuorinta poistaa ihon vaurioituneita pintakerroksen soluja, edistää terveiden solujen muodostumista ja kirkastaa ihoa. Happokuorinta tehdään turvallisilla maitohapoilla.

Environ kasvohoito suunnitellaan aina yksilöllisesti ihosi tarpeiden mukaan. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan ja naamion. Hoitoon valitaan ihosi tarpeiden mukaan joko hieronta, ultraäänipuhdistus, tai vaikuttavien aineiden imeytys ultraäänellä.

Kasvohoidossa tehdään ihonpuhdistus ultraäänilaitteella ja tarvittaessa myös mekaanisesti. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan ultraäänilaitteella, ultraääni-ihonpuhdistuksen, mekaanisen puhdistuksen ja naamion. Hoitoon ei kuulu hierontaa.